Goalevents:
samenwerking 2 voetbaltrainers uit de Ijmond:

Christiaan Bakker & Stijn Prudhomme van Reine leerden elkaar in het voetbalseizoen 2018/2019 kennen en wisselden sindsdien veel ideeën over voetbal uit. Het eerste idee waar zij mee kwamen was om samen een voetbalkamp te organiseren in de zomer van 2019. Dit was een heel groot succes met meer dan 40 kinderen die de mooiste week van hun zomervakantie beleefden! 

Dit vraagt natuurlijk naar een vervolg en al snel werd er besloten om ook in de zomer van 2020 weer een voetbalkamp aan te bieden! Aangezien er vorig jaar helaas kinderen afgewezen moesten worden in verband met het maximum aantal voetballers/voetbalsters te bereiken besloot GoalEvents om deze zomer 3 voetbalkampen te organiseren! In twee verschillende weken in Heemskerk en daarbij een 3-daags voetbalkamp in Haarlem.

GoalEvents wil niet alleen in de zomer super gave voetbaldagen organiseren, maar het hele jaar door en daarom organiseerden zij al een nieuwsjaarclinic in Januari dit jaar en daarbij kunnen ook teams, groepen op aanvraag voetbalclinics of voetbalkinderfeestjes volgen!